اﺛﺮ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎﯾﺪاری اﮐﺴﯿﺪاﺗﯿﻮ ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
2اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﻣﻮﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ کشور
3اﺳﺘﺎد داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
چکیده
-
کلیدواژه ها