ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ ارزن ﺑﺮ ﻣﯿﺰان ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
اسماعیل توانافر1 ، محمد علی جعفری2 ، روح اله عبداله پور3 ، حیدر نعمت زاده سوته1 ، مهدی نوری جوجاده4 ، سید محمد قربانی دازمیری5
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
2استادیار، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
3عضو هیئت علمی، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
4کارشناس، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
5دانشجویﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اسلامی- واحد قائمشهر
چکیده
کلیدواژه ها