ﺗﻐﯿﯿﺮات ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﺎ رﻃﻮﺑﺖ ﺑﺎﻻ در ﻃﻮل 10ﻣﺎه ذﺧﯿﺮه ﺳﺎزی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
اکبر اسدیان1 ، شهاب الدین مشرف1 ، علی آخوندی2 ، حیدر علی گلمحمدی2 ، پزمان آجیل چی3 ، مجتبی زاهدی فر4
1عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ مرکز ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن
2ﮐﺎرﺷﻨﺎس ارﺷﺪ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن
3دکتری دامپزشکی
4عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ موسسه ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت علوم دامی کشور
چکیده
کلیدواژه ها