اثر ﻧﻮع و ﺳﻄﺢ آﻧﺰﯾﻢ ﻓﯿﺘﺎز و ﻧﺴﺒﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺑﻪ ﻓﺴﻔﺮ ﺟﯿﺮه ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد، راﻧﺪﻣﺎن ﻻﺷﻪ و ﻏﻠﻈﺖ ﮐﻠﺴﯿﻢ وﻓﺴﻔﺮ ﺳﺮم ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺳﻦ21 روزگی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
میثم کوچک زاده اصفهانی1 ، علی تبعیدیان1 ، محمد محمدرضایی1 ، نیلوفر گودرزی1 ، زینب پناهپور1 ، عباسعلی قیصری2 ، محسن قاسمی نژاد3
1داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن
2ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی وﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺎن اﺻﻔﻬﺎن
3داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺷﻬﺮ ﮐﺮد
چکیده
-
کلیدواژه ها