اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ژل آﻟﻮﺋﻪ ورا در آب آﺷﺎﻣﯿﺪﻧﯽ ﺑﺮ ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
میثم شکرانه1 ، نصیر لندی1 ، فرامرز فکری1 ، غلامرضا قلمکاری2 ، مجید طغیانی2 ، علی تبعیدیان2 ، محسن تقی زاده3
1عضو ﺑﺎﺷﮕﺎه ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮان ﺟﻮان داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن (اﺻﻔﻬﺎن)
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺎت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﺧﻮراﺳﮕﺎن(اﺻﻔﻬﺎن)
3ﭘﮋوﻫﺸﮕﺮ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ ﺟﻨﺪی ﺷﺎﭘﻮر ﮐﺎﺷﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها