ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﻣﺎده آﻟﯽ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
هانا شیخ احمدی1 ، آرش آذرفر1 ، سعید محمدزاده1 ، مجتبی زاهدی فر2 ، علی کیانی1 ، سرور مرادی3 ، طاهره رحمتی4
1داﻧﺸﮕﺎه ﻟﺮﺳﺘﺎن
2مرﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ اﯾﺮان-ﮐﺮج
3داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
4داﻧﺸﮕﺎه لرستان
چکیده
کلیدواژه ها