ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻻﻟﺴﯿﻞ M-SO1 و ﻻﻟﺴﯿﻞ Fresh ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری pH ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﻌﺪ از ﺑﺎز ﺷﺪن
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
کامران رضا یزدی1 ، ندا نفریه2 ، سید میلاد موسوی2 ، پیمان پراویان3 ، محمد حسین آبادی3 ، امیر کدخدایی3 ، مرضیه صابری3
1دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
2دﮐﺘﺮی داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ
چکیده
کلیدواژه ها