ﺗﺎﺛﯿﺮ اﻓﺰودﻧﯽ ﻫﺎی ﻻﻟﺴﯿﻞ M-SO1 و ﻻﻟﺴﯿﻞ Fresh ﺑﺮ ﭘﺎﯾﺪاری pH ﺳﯿﻼژ ذرت ﺑﻌﺪ از ﺑﺎز ﺷﺪن

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران
2دﮐﺘﺮی داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ
3داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ
چکیده
کلیدواژه ها