ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن از ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ تنش گرمایی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
معصومه ولوی ، هادی سریر ، همایون فرهنگ فر ، جواد حسینی واشان ، هادی قنبرزاده ، زهرا ترابی ، اصغر زربان
داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
چکیده
-
کلیدواژه ها