ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن از ﭘﻮدر ﺳﯿﺮ و دارﭼﯿﻦ ﺑﺮ ﺳﯿﺴﺘﻢ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ تنش گرمایی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪ
چکیده
-
کلیدواژه ها