ﺗﺎﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﻓﺎﯾﺘﻮﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﺑﻬﺪاﺷﺖ و ﺿﺨﺎﻣﺖ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (360.98 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
2ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ژﻧﺘﯿﮏ و اﺻﻼح دام داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
3داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺒﺮﯾﺰ
4ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﯾﺎﺳﻮج
5کارﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه زاﺑﻞ
چکیده
-
کلیدواژه ها