ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﺮاﺗﯿﻦ ﻣﻨﻮﻫﯿﺪرات و ﻣﻘﺪار ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن و ﺗﻐﯿﯿﺮات pH ﮔﻮﺷﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ اﺑﻮرﯾﺤﺎن، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
2اﺳ ﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﭘﺮدﯾﺲ اﺑﻮرﯾﺤﺎن، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
چکیده
-
کلیدواژه ها