اثر ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻠﺰا ﺑﺮﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی، ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﻫﺎی ﭼﺮب زرده در ﻣﺮﻏﺎن ﺑﻮﻣﯽ ﻓارس

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
مرﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی وﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ اﺳﺘﺎن ﻓﺎرس
چکیده
-
کلیدواژه ها