اﺛﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻗﺎرچ ﺧﻮراﮐﯽ و ﮔﯿﺎه ﻣﺮزه ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرس
چکیده
-
کلیدواژه ها