صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
اصل مقاله
284.02 K
اﺛﺮ روش ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮآوری ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
لیلا قایدی
،
محمد هوشمند
،
سیامک پارسایی
،
فاطمه حجتی
داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی ﯾﺎﺳﻮج
چکیده
-
کلیدواژه ها
ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
؛
ﻣﯿﻮه ﺑﻠﻮط
؛
فرآوری