ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺑﺮگ ﮐﻠﻢ ﺳﻔﯿﺪ و ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ روش درون ﮐﯿﺴﻪ ای
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ملک حسین دلاور1 ، محسن کاظمی2 ، عبدالمنصور طهماسبی3 ، رضا ولیزاده3 ، محمدمهدی محقی1 ، محمد طاهر میرکوهی4 ، غزاله بهرامی5
1داﻧﺸﺠﻮی ﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ،
2داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ،
3عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ،
4داﻧﺸﺠﻮی ﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
5داﻧﺶ آﻣﻮخته ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻣﭙﺮوری
چکیده
کلیدواژه ها