تاﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﮑﺘﯿﻨﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ مشهد
2اﻋﻀﺎی ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
چکیده
کلیدواژه ها