اﺛﺮ ﻫﯿﺪروﮐﺴﯿﺪ ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ روی ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ ﮐﺎه ﺳﻮﯾﺎ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻣﻐﺎن، داﻧﺸﮕﺎه ﻣﺤﻘﻖ اردبیلی
2ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن
چکیده
کلیدواژه ها