تاﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻣﺎکویی

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (261.09 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
2داﻧﺸﯿﺎر ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
3استادیار ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
چکیده
کلیدواژه ها