تاﺛﯿﺮ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﺑﺎدام درﺧﺘﯽ (Prunus Amigdalus) ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ، اﺟﺰاء ﻻﺷﻪ و وزن اﻧﺪاﻣﻬﺎی داﺧﻠﯽ در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘنی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1کارشناسی ارشد ﻫﺴﺘﻪ ﭘﮋوﻫﺸﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام و ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺎﻫﻨﺮ ﮐﺮﻣﺎن
2دانشیار ﻫﺴﺘﻪ ﭘﮋوﻫﺸﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام و ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه ﺷﻬﯿﺪ ﺑﺎﻫﻨﺮ ﮐﺮﻣﺎن
3اﺳﺘﺎد ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯽ ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت و ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی و ﮔﺮوه ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﮑﯽ ﮐﺮﻣﺎن
چکیده
-
کلیدواژه ها