ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ روش ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺮآوری داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻇﺎﻫﺮی ﺧﻮراک در ﮔﻮﺳﺎﻟﻪ ﻫﺎی شیری
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﺳﺎﺑﻖ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺑﺨﺶ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن
2اﺳﺘﺎد ﺑﺨﺶ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن
3اﺳﺘﺎد ﯾﺎر ﺑﺨﺶ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن
چکیده
کلیدواژه ها