ﺗﺄﺛﯿﺮ ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺧﻮراﮐﯽ ﻣﺤﺎﻓﻈﺖ ﺷﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﭘﺮواری و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی ﻻﺷﻪ ﺑﺮهﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد ﻗﺰل
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
امان الله صلح جو1 ، ابراهیم روغنی2 ، حسین نوراللهی3 ، بهمن ایلامی3 ، سید محمدرضا هاشمی3 ، مجید هاشمی3
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام و ﻃﯿﻮر، ﺑﺨﺶ ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎوزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
2اﺳﺘﺎد ﺑﺨﺶ ﻋﻠﻮم دامی داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
3ﻣﺮﮐﺰ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﻓﺎرس
چکیده
کلیدواژه ها