ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺎﻧﺲ رزﻣﺎری ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﻓﺮار ﮐﻞ در ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻗﺰل
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
محمد صحرایی بلوردی1 ، رسول پیر محمدی2 ، ایرج برنوسی2 ، یونس علی جو2 ، حامد خلیل وند2 ، عباسعلی احمدی نقدهی2
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
2عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ارومیه
چکیده
کلیدواژه ها