اثرات اﻧﺪازه ذرات ﯾﻮﻧﺠﻪ روی وﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎی ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ ﻣﻮاد ﺧﻮراﮐﯽ و ﺟﻮﯾﺪن اوﻟﯿﻪ روی ﺗﻮزﯾﻊ اﻧﺪازه ذرات ﻣﻮاد ﺧﻮراﮐﯽ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ زل

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (279.78 K)
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی دﮐﺘﺮی ﺗﺨﺼﺼﯽ واﺣﺪ ﻋﻠﻮم و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﺗﻬﺮان
2ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺄت ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
3داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه اروﻣﯿﻪ
4داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری
5داﻧﺶ آﻣﻮﺧﺘﻪ ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺳﺎری
چکیده
کلیدواژه ها