تعیین ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﻫﺎ و ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﺪه ﺷﺪه در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ و در ﺻﺒﺢ و ﺑﻌﺪازﻇﻬﺮ ﺑﺎ ﻃﯿﻒ سنجی FTIR
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
مجتبی یاری1 ، رضا ولی زاده2 ، عباسعلی ناصریان2 ، غلامرضا قربانی3 ، پرویز رضوانی مقدم4 ، مهدی میرزایی3 ، میلاد منافی5 ، پیکیانج یو6
1دانشگاه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ؛ داﻧﺸﮕﺎه ﻣﻼﯾﺮ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ؛
2دانشگاه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
3داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
4داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه زراﻋﺖ؛
5داﻧﺸﮕﺎه ﻣﻼﯾﺮ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
6داﻧﺸﮕﺎه ﺳﺎﺳﮑﺎﭼﻮان، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﮐﺎﻧﺎدا
چکیده
کلیدواژه ها