تعیین ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦﻫﺎ و ﮐﺮﺑﻮﻫﯿﺪراتﻫﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﺪه ﺷﺪه در ﺳﻪ ﻣﺮﺣﻠﻪ رﺷﺪ و در ﺻﺒﺢ و ﺑﻌﺪازﻇﻬﺮ ﺑﺎ ﻃﯿﻒ سنجی FTIR

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشگاه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ؛ داﻧﺸﮕﺎه ﻣﻼﯾﺮ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ؛
2دانشگاه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
3داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
4داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ، ﮔﺮوه زراﻋﺖ؛
5داﻧﺸﮕﺎه ﻣﻼﯾﺮ، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
6داﻧﺸﮕﺎه ﺳﺎﺳﮑﺎﭼﻮان، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ، ﮐﺎﻧﺎدا
چکیده
کلیدواژه ها