ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﭘﺘﺎﻧﺴﯿﻞ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﺑﺮگ ﮐﻠﻢ ﺳﻔﯿﺪ و ﻗﺮﻣﺰ ﺑﻪ روش درون ﮐﯿﺴﻪ ایIn situ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ملک حسین دلاور1 ، محسن کاظمی1 ، عبدالمنصور طهماسبی2 ، رضا ولیزاده2 ، محمد مهدی محقی3 ، محمد طاهر میرکوهی4 ، غزاله بهرامی5
1داﻧﺸﺠﻮی ﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ،
2عضو ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
3داﻧﺸﺠﻮیﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻧﺸﺨﻮارﮐﻨﻨﺪﮔﺎن داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
4داﻧﺸﺠﻮی ﻣﻘﻄﻊ دﮐﺘﺮی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻃﯿﻮر داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
5داﻧﺶ آﻣﻮخته کارشناسی ارشد دامپروری
چکیده
کلیدواژه ها