اثرات ﺗﻐﺬﯾﻪ ای ﭘﻮدر ژل آﻟﻮﺋﻪ ورا ( ﺻﺒﺮزرد ) بر ﻧﺮخ ﺑﺎزﻣﺎﻧﺪﮔﯽ و ﻣﻘﺎوﻣﺖ در ﻣﻘﺎﺑﻞ ﺗﻨﺶ ﺷﻮری در ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺰل آﻻی رﻧﮕﯿﻦ- ﮐﻤﺎن ( Onchorhynchus mykiss )

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎن، داﻧﺸﮑﺪه ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌﯽ-ﮔﺮوه ﺷﯿﻼت
چکیده
کلیدواژه ها