ارزﯾﺎﺑﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺘﺮ ﺗﮏ ﮐﻮﻫﺎﻧﻪ در ﻻﺷﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ و ﻣﺎده ﻃﯽ دوره ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوار

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
ﻋﻀﻮ ﻫﯿﺌﺖ ﻋﻠﻤﯽ و ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎن ﻣﺆﺳﺴﻪ ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﻋﻠﻮم داﻣﯽ کشور
چکیده
کلیدواژه ها