برآورد ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﯽ ﻫﺎی ژﻧﺘﯿﮑﯽ و ﻓﻨﻮﺗﯿﭙﯽ ﺻﻔﺎت ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ، ﭼﺮﺑﯽ ، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ، درﺻﺪ ﭼﺮﺑﯽ و درﺻﺪ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: پنجمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
خدیجه نصیری1 ، احد یوسفی2 ، عبدالرضا صالحی2 ، مهدی امین افشار3 ، محمدباقر صیادنزاد4 ، ابوالفضل اکبری5
1دﮐﺘﺮی ژﻧﺘﯿﮏ و اﺻﻼح ﻧﮋاد دام ژﻧﺘﯿﮏ ﻣﻮﻟﮑﻮﻟﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﻓﺮدوﺳﯽ ﻣﺸﻬﺪ
2ژﻧﺘﯿﮏ و اﺻﻼح دام، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ ﭘﺮدﯾﺲ اﺑﻮرﯾﺤﺎن، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮان
3ژﻧﺘﯿﮏ و اﺻﻼح دام، ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ
4کارﺷﻨﺎس ﻣﺮﮐﺰ اﺻﻼح ﻧﮋاد دام آزاد اﺳﻼﻣﯽ واﺣﺪ ﻋﻠﻮم و ﺗﺤﻘﯿﻘﺎت ﺗﻬﺮان، داﻧﺸﮑﺪه ﮐﺸﺎورزی و ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻃﺒﯿﻌی کشور
5ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﻓﯿﺰﯾﻮﻟﻮژی داﻧﺸﮑﺪه داﻣﭙﺰﺷﮑﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﺷﯿﺮاز
چکیده
-
کلیدواژه ها