بررسی تفاله ی گندم، سویا و سویای فراوری شده با دو روش سه مرحله ی آنزیمی و روش تخمین نیمه عمر تولید گاز و تولید نیتروژن میکروبی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: استفاده از پسماند های کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی
2عضو هیئت علمی گروه علوم دام، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی
3دانشجوی کارشناسی علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی
چکیده
کلیدواژه ها