تعیین تجزیه پذیری پسماند میوه و سبزی با استفاده از روش in situ و مقایسه آن با یونجه و کاه گندم

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: استفاده از پسماند های کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام و طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
2اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تبریز
3دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام و طیور، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان
چکیده
کلیدواژه ها