بررسی اثر جایگزینی کاه گندم با مقادیر مختلف کاه زیره سبز بر فراسنجه های شکمبه ای و خونی بره های نر مغانی

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: استفاده از پسماند های کشاورزی، شهری و صنعتی در جیره های غذایی دام، طیور و آبزیان
نویسندگان
1دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام و مدرس دانشکده کشاورزی و دامپروری تربت جام
2دکتری تخصصی تغذیه نشخوارکنندگان و عضو هیئت علمی مرکز آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی
3دانشجوی دکتری تخصصی تغذیه نشخوارکنندگان دانشگاه فردوسی مشهد و مدرس دانشکده کشاورزی و دامپروری تربت جام
4دانش آموخته کارشناسی ارشد مرتع داری و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و دامپروری تربت جام
5دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی آب و عضو هیئت علمی دانشکده کشاورزی و دامپروری تربت جام
چکیده
کلیدواژه ها