ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ داﻧﻪ اﮐﺴﺘﺮود ﺷﺪه ﺳﻮﯾﺎ و ﻣﮑﻤﻞ وﯾﺘﺎمین E

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
1داﻧﺸﺠﻮی ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ﺗﻐﺬﯾﻪ دام داﻧﺸﮕﺎه ﮔﻨﺒﺪ ﮐﺎووس
2اﺳﺘﺎدﯾﺎران ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم داﻣﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﮔﻨﺒﺪ ﮐﺎووس
3اﺳﺘﺎدﯾﺎر ﮔﺮوه ﺷﯿﻤﯽ داﻧﺸﮕﺎه ﮔﻨﺒﺪ ﮐﺎووس
چکیده
کلیدواژه ها