صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
اصل مقاله
915.59 K
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ی اﺳﭙﯿﺮوﻟﯿﻨﺎ و رﻧﮕﺪاﻧﻪ ی ﺻﻨﻌﺘﯽ در ﭘﺎﯾﺪاری رﻧﮓ زرده در ﻧﺘﯿﺠﻪ ی ذﺧﯿﺮه و ﺟﻮﺷﺎﻧﺪن ﺗﺨﻢ ﻣﺮغﻫﺎ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: همایش ملی دام و طیور شمال کشور
نویسندگان
ﻧﺎﻫﯿﺪ زﻫﺮوﺟﯿﺎن
،
حسین مروج
،
محمود ﺷﯿﻮازاد
،
محمد حامد ﺳﻼﺟﻘﻪ
چکیده
کلیدواژه ها
اﺳﭙﯿﺮوﻟﯿﻨﺎ
؛
رﻧﮕﺪاﻧﻪ ﺻﻨﻌﺘﯽ
؛
رﻧﮓ زرده
؛
زﻣﺎن ذﺧﯿﺮه
؛
ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪه ﺷﺪه
؛
ﻣﺮغ ﺗﺨﻢﮔﺬار