تاثیرسورگوم پر تانن با و بدون آنزیم درجیره غذایی برعملکرد جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
محمد رضا عبادی1 ، علی طورچیان2 ، عبدالرسول علامه3 ، امیرداور فروزنده4 ، سعید اسماعیل خانیان3 ، شهاب الدین مشرف3
1استادیار پژوهشی مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی اصفهان
2دانش آموخته دانشگاه آزاد سلامی واحد خوراسگان اصفهان
3استادیارپژوهشی مرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی اصفهان
4استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحدخوراسگان اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها