بررسی عملکرد ، ارزش غذایی و هزینه های تولید علوفه سبز جو با روش آبکشت(هایدروپونیک) و استفاده آن در گوساله های نر پرواری
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
حیدر علی گل محمدی1 ، حسن فضایلی2 ، مجتبی زاهدی فر2 ، شهاب الدین مشرف3 ، مهوش کوهی حبیبی1 ، منصور صالحی1 ، نصرت ا منتجبی3 ، علیرضا آذربایجانی3 ، علی اکبر شعاعی1
1کارشناس پژوهشی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان
2عضو هئیت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی
3عضو هئیت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان
چکیده
کلیدواژه ها