ﺑﺮرﺳﯽ ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪ ﯾﮑﺮوزه و ﺳﺮاﻧﻪ دان ﻣﺼﺮﻓﯽ ﺑﻪ ازاء ﻫﺮ ﻗﻄﻌﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻃﯽ ﻣﺮﺣﻠﻪ اول و دوم ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮﺷﺘﯽ در اﯾﺮان ﺑﺎ اﻋﻤﺎل راﻫﮑﺎرﻫﺎی ﻣﺘﻔﺎوت

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
به ﺗﺮﺗﯿﺐ داﻧﺸﺠﻮی دوره ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ ژﻧﺘﯿﮏ و اﺻﻼح ﻧﮋاد ، اﺳﺘﺎدﯾﺎر و داﻧﺸﯿﺎران ﮔﺮوه ﻋﻠﻮم دامی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها