تاثیر فرآوری خوراک بر قابلیت هضم مواد مغذی خوراک شروع کننده گوساله های شیری نژاد براون سوئیس
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
جلیل قاسمی نژاد1 ، نورمحمد تربتی نژاد2 ، علی خسروی1 ، عباسعلی ناصریان3 ، علیرضا فروغی4 ، سعید زره داران1
1دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2هیات علمی گروه علوم دامی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی
4عضو هیات علمی مجتمع آموزش جهاد کشاورزی خراسان رضوی
چکیده
کلیدواژه ها