تعیین سطح بهینه چربی در جیره غذایی زنبور عسل
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: ششمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
هادی غلامی قره سو1 ، بهروز دستار2 ، غلامعلی نهضتی پاقلعه3 ، علیرضا مرادی4 ، محمد قربانی5 ، بهاره شعبانپور6
1کارشناس ارشد تغدیه دام دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
2دانشیار تغذیه طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان
3استادیار تغذیه زنبور عسل پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
4کارشناس ارشد فیزیولوژی دام، دانشگاه ارومیه
5دانشیار گروه صنایع غذایی، دانشگاه گرگان
6دانشیار گروه شیلات، دانشگاه گرگان
چکیده
کلیدواژه ها