مقایسه سطوح مختلف کنجاله سویا (روغن گیری شده با روش حلال و مکانیکی) بر عملکرد و تغییرات طول روده باریک جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
معصومه عباسی نژاد ، علی اصغر ساکی ، شهاب قاضی ، محمد مهدی طباطبایی ، احمد احمدی ، خلیل زابلی ، حسن علی عربی ، طاهره رنجبری ، سارا میرزایی
دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی، استادیار دانشگاه بوعلی سینا، استادیار دانشگاه رازی، دانشیار و مربی دانشگاه بوعلی سینا
چکیده
کلیدواژه ها