اثر تغذیه پس از هچ بر عملکرد جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
علی اصغر ساکی1 ، علی اکبر توتونچی2 ، عابد رحمانی3 ، محمد مهدی طباطبایی1 ، احمد احمدی4 ، مجتبی حقیقت3
1دانشیار، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا – همدان
2فارغ التحصیل کارشناسی ارشد، دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا – همدان
3دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا – همدان
4مربی دانشکده کشاورزی دانشگاه بوعلی سینا – همدان
چکیده
کلیدواژه ها