بررسی ارزش غذایی ضایعات توت سفید و استفاده از آن در تغذیه جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
. حسینی1 ، س. ع محیطی اصلی2 ، م لطف الهیان1 ، ه آقاشاهی1 ، ع. ر مهدوی1 ، ع حسینی3 ، ه .و میرعبدالباقی
1اعضای هیأت علمی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور
2دانشجوی دکتری تغذیه طیور پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
3دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تربیت مدرس
چکیده
کلیدواژه ها