اثر استفاده از اسیدهای آلی و آنتی بیوتیک محرک رشد در جیره ی جوجه های گوشتی بر انرژی قابل متابولیسم ظاهری و تصحیح شده برای تعادل ازت
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
1دانشیار، بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان- ایران
2دانشجوی کارشناسی ارشد
3استادیار بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان ایران
4استادیار بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان- ایران
5مربی بخش علوم دامی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بوعلی سینا همدان- ایران
چکیده
کلیدواژه ها