اثر سطوح مختلف جو بر ویسکوزیته محتویات روده باریک، درصد رطوبت و اسید اوریک بستر در جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
سارا میرزایی گودرزی1 ، علی اصغر ساکی2 ، شهاب قاضی3 ، محمد مهدی معینی3 ، محمد مهدی طباطبایی2 ، طاهره رنجبری4 ، نرگس آشوری5
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
3استادیار گروه علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
4دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
5کارشناس آزمایشگاه دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
کلیدواژه ها