اثر سطوح مختلف جو با و بدون استفاده از آنزیم بر قابلیت هضم ماده خشک و پروتئین به روش in-vitro و عملکرد جوجه های گوشتی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
سارا میرزایی گودرزی1 ، علی اصغر ساکی2 ، شهاب قاضی3 ، محمد مهدی معینی3 ، محمد مهدی طباطبایی4 ، احمد احمدی4 ، پویا زمانی4 ، حسن علی عربی4 ، لاله دشتی5 ، معصومه عباسی نژاد5
1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
2استادیار گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
3استادیاران گروه علوم دامی دانشگاه رازی کرمانشاه
4عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینای همدان
5دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینای همدان
چکیده
کلیدواژه ها