اثر برشته کردن بر قابلیت هضم و تجزیه پذیری دانه های جو، ماشک و گاودانه به روش in vitro و in situ
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: دومین کنگره علوم دامی و آبزیان کشور
نویسندگان
بهروز نجف نژاد1 ، محمد مهدی طباطبایی2 ، احمد احمدی2 ، پویا زمانی2 ، اکبر تقی زاده3 ، حسن علی عربی2 ، امیر رضا صفائی4
1دانشجوی کارشناسی ارشد تغذیه دام دانشگاه بوعلی سینا
2اعضای هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
3عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز
4محقق مرکز تحقیقات علوم دامی کشور
چکیده
کلیدواژه ها