تعیین اثر فرآوری بر ارزش غذایی دانۀ جو و مقایسه ضرایب قابلیت هضم جیره های متاثر از این فرآیند و منابع ازته مختلف در گوسفند
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
سلمان افشار1 ، محمد مهدی طباطبایی2 ، علی اصغر ساکی2 ، حسن علی عربی2 ، احمد احمدی2 ، خلیل زابلی2 ، پویا زمانی2 ، علی حسینی سیر3 ، زهرا زمانی3
1کارشناس گروه علوم دامی موسسه آموزش عالی علمی-کاربردی جهادکشاورزی
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
3کارشناس آموزشی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
چکیده
کلیدواژه ها