تعیین ارزش غذایی تفاله خشک پرتقال در جیره های حاوی کاه غنی شده با اوره و کاه معمولی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
محمدصادق محبیان1 ، محمدمهدی طباطبایی2 ، حسن علی عربی2 ، پویا زمانی2 ، خلیل زابلی2 ، زهرا زمانی3 ، نرگس آشوری4
1دانشجوی کاشناسی ارشد دانشگاه آزاد ساوه
2اعضای هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا
3دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
4کارشناس گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا همدان
چکیده
کلیدواژه ها