تعیین قابلیت هضم و ترکیب شیمیایی یونجه در مراحل شروع گلدهی و گلدهی کامل در چین اول و دوم
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
بابک یزدی1 ، محمدمهدی طباطبایی2 ، حسن علی عربی3 ، شاهین واعظی4 ، فرخ کفیل زاده5 ، خلیل زابلی2 ، زهرا زمانی6
1دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ساوه
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سـینا
3عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سـینا،
4استادیار دانشگاه آزاد ساوه
5دانشیار بخش علوم دامی دانشگاه رازی
6دانشجوی کارشناسی ارشد علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
چکیده
کلیدواژه ها