تاثیر انتخاب واگرا بر میزان پروتئین مورد نیاز در بلدرچین ژاپنی
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
مجتبی زاغری1 ، احمد آیت اللهی مهرجردی2 ، محمد مرادی شهربابک1 ، اردشیر نجاتی جوارمی1 ، زضا طهماسبی2 ، بابک عارف نژاد3
1دانشیار گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
2استادیار بخش علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان
3دانشجوی دکتری گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران
چکیده
کلیدواژه ها