اثرجایگزینی سطوح مختلف تفاله چغندر قند بجای دانه جو بر قابلیت هضم مواد مغذی جیره در گوسفند مهربان
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: سومین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
مریم برائتی1 ، محمدمهدی طباطبایی2 ، حسن علی عربی2 ، علی اصغر ساکی2 ، احمد احمدی2 ، خلیل زابلی2 ، علی حسینی سیر3
1دانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
2عضو هیئت علمی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
3کارشناس آموزشی گروه علوم دامی دانشگاه بوعلی سینا
چکیده
کلیدواژه ها