صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
اصل مقاله
284.35 K
ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺘﺮ ﻃﯽ دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوار
پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین کنگره علوم دامی ایران
نویسندگان
زهرا عبادی
،
مهناز صالحی
،
حمیدرضا انصاری رنانی
اعضای هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم دامی کشور
چکیده
کلیدواژه ها
ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ
؛
ﮔﻮﺷﺖ ﺷﺘﺮ
؛
دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوار
؛
کلسیم
؛
فسفر